Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Scape solidari: “Pandèmic de Festa Major”

Enguany, celebrar la Festa Major resulta complicat, però no impossible. Si no la podem celebrar al carrer… ens confinarem sense deixar de passar-nos-ho bé, riure i celebrar!!!

Des de Pas a Pas et convidem a participar en el nostre Scape solidari: “Pandèmic de Festa Major”. Sereu capaços de superar totes les proves i poder sortir de casa a temps? Celebra la Festa Major de Sant Andreu amb nosaltres. Per participar en aquest joc col·lectiu només cal que:

 • Inscriguis el teu equip a la nostra web
 • Facis un donatiu al Banc d’Aliments d’un mínim de 5€

Tens temps fins el 27/11/20 a les 23:59.

Celebrem una Festa Major diferent mentre ens divertim des de casa i ajudem a la gent que més ho necessita!! Apunta’t!!!

A continuació t’adjuntem el formulari que heu d’omplir perquè us inscriviu com a equip. Els equips han d’estar formats per membres d’una mateixa unitat familiar, que convisquin i estiguin tots junts dins de casa en el moment de realitzar el joc.

FORMULARI

  Nom de l’equip

  Integrants de l’equip (entre 2 i 6 persones)


  Persona de contacte  E-mail  Telèfon de contacte

  He llegit i accepto la Política de privadesa

   

  T’adjuntem també l’enllaç del Banc dels Aliments per poder fer el donatiu mínim de 5€. Un cop fet el donatiu, reenvia’ns el correu electrònic conforme s’ha realitzat la donació.

  https://www.bancdelsaliments.org/ca/participa/index.html?urlLang=ca&sectionSlug=participa

  La inscripció al nostre joc solidari es donarà per finalitzada quan rebeu el nostre correu de confirmació. Aquest correu el rebreu un cop ompliu el formulari i tinguem el comprovant del donatiu.