Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Inscripcons obertes Trimestre Tardor 2020

A partir del dia 7 de setembre del 2020 ja et pots inscriure a totes les activitats que Sant Andreu Pas a Pas ha preparat per a tots els socis.

Com a novetat, a partir d’avui mateix, ja tens obertes les inscripcions a les activitats de BALL EN PARELLA!

Pots fer les inscripcions presencialment a la recepció de la seu social de l’Associació al carrer Santa Marta 13; o si ho prefereixes, també les pots fer online des d’aquesta mateixa web!


INSCRIPCIONS ONLINE

Si ja ets soci de Sant Andreu Pas a Pas

Si ja ets soci, per fer la inscripció des de la web, primer de tot, cal que entris al teu compte dins de la web per tal que s’identifiqui com a soci. 

Has d’entrar amb l’adreça d’email, i si és el primer cop que entres o no recordes la contrasenya; recupera-la amb l’enllaç “Heu perdut la vostra contrasenya?”

 
Un cop ja estiguis al teu compte, pots fer la inscripció com a qualsevol tenda online: seleccionant l’activitat, les opcions d’horari, nivells, curs,… I finalitzar la compra a la cistella de la compra. Recorda que si tens un val regal, pots introduir-lo al finalitzar la compra!

 

Si encar no ets soci de Sant Andreu Pas a Pas

D’altra banda, si encara no ets soci de Sant Andreu Pas a Pas, no et preocupis. Pots fer la inscricpió online com si ho fessis des de qualsevol tenda online: seleccionant l’activitat, les opcions d’horari, nivells, curs,… I finalitzar la compra a la cistella de la compra.

Al finalitzar la compra se’t demanaran les teves dades i s’afegirà la quota anual de soci. Al finalitzar la compra, enhorabona, ja seràs soci de Sant Andreu Pas a Pas!

 

  • Santa Marta 13, bxos. 08030 BCN
  • info@santandreupasapas.com
  • 93.360.28.56