Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Espai del Soci i Aplicació per a mòbils

En un curs ple de novetats, des de Sant Andreu Pas a Pas us presentem l’Espai del Soci i l’aplicació de Sant Andreu Pas a Pas.

Què és l’Espai del Soci?

L’Espai del soci és el lloc des d’on tots els socis podreu veure tota la informació rellevant de l’associació. Informació general sobre esdeveniments, projectes, activitats, el dia del soci… I també la informació sobre les activitats regulars o trimestrals que realitzes a l’associació: horaris, notes, videos de classes…

Com puc entrar a l’espai del soci?

Per entrar a l’Espai del Soci, només cal que entris a la nostra web i al costat del menú, a continuació de la cistella de la compra, trobaràs un botó com aquest que et portarà a l’entrada de l’espai del soci on hauràs de posar el teu correu i la contrasenya (si no la recordes, o és el primer com que hi entres, clica a Has olvidado la contraseña per reinicialitzar-la):

I l’Aplicació per a mòbils?

L’aplicació per a mòbils de Pas a Pas, és l’app Kydemy on podràs entrar amb el teu correu i contrasenya (igual que a l’espai del soci) i entraràs directament a l’Espai del Soci de Sant Andreu Pas a Pas, però des de l’aplicació (disponible per a Android i iPhone).

Descarrega-te-la a continuació:

  

Què hi trobaràs a l’Espai del Soci i a l’App?

D’una banda trobaràs la informació del teu perfil, revisa que estigui tot correcte i no oblidis de penjar la teva foto!!!

També trobaràs les activitats a les que estàs apuntat, i notificacions importants

Si entres a dins de l’activitat, veuràs el detall de l’activitat. Amb l’horari, el professor, la informació de l’activitat, arxius com la normativa, i també els vídeos que us anirem penjant.

Vídeos: Dins de cada activitat us anirem penjant vídeos regularment:
 • Activitats de ball en parella: Trobareu els vídeos de les figures que aneu fent a classe, per poder consultar i practicar!

 • Activitats regulars: A les activitats de Zumba i Fitness, Ball Individual i Salut i Benestar, penjarem mensualment un enllaç a una classe gravada de la vostra modalitat d’activitat per tal que la pugueu realitzar els cops que vulgueu i quan vulgueu. I cada mes, renovarem la classe!

Subscripció Zumba & Fitness

Com a soci inscrit a #desdecasa Zumba & Fitness Online podràs seguir totes les classes de Zumba, Urban Fit i Tonificació en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Zumba
 • Dimarts 20:30 : Zumba
 • Dimecres 20:45 :Urban Fit
 • Dijous 19:45 : Zumba

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA

Si vols fer cardio, perdre pes i guanyar força i resistència a ritme de balls llatins … Aquesta és la teva classe!

El programa d’Zumba® és una festa de condicionament físic vigoritzant, eficaç i fàcil de seguir. S’inspira en la música llatina per cremar calories mitjançant el ball i, actualment, ofereix alegria i salut a milions de persones.

URBAN FIT

Si t’agraden les classes de Zumba però vols ballar alguna cosa més que ritmes llatins…la teva classe és Urban Fit.

Una nova forma de fer cardio amb la música més actual de l’Hip Hop, R&B i clàssics del Funky, Disco i Pop de les últimes dècades que només trobaràs amb nosaltres!

Durant una hora ballaràs sense parar i acabaràs suant la samarreta!

TONIFICACIÓ

Les classes de Tonificació són el complement perfecte per acabar de posar-te en forma i enfortir musculatura amb un ambient distès i divertit.

Combinaràs exercicis de cardio i exercicis de força amb un pes/resistència extra( discs, manuelles, bandes elàstiques…) o amb el teu propi pes. Indispensable per “Operació Bikini”!!

Subscripció a Ball Individual

Com a soci inscrit a Ball Individual Online podràs seguir totes les classes de Zumba Gold, Pas a Pas Mix y Balls Llatins en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 18:30 : Zumba Gold
 • Dimarts 18:30 : Pas a Pas Mix
 • Dimecres 18:30 : Zumba Gold
 • Dijous 18:30 : Balls Llatins

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA GOLD

T’agradaria fer Zumba però no t’atreveixes perquè creus que és massa intens per a tu?? No et preocupis, Zumba Gold és el que busques!!

Una classe amb la que et posaràs en forma mentre et diverteixes sense parar de ballar. Pensada per la gent que fa temps que no fa esport, ha patit alguna lesió o, simplement, vol muntar-se una festa online a casa.

PAS A PAS MIX

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia faràs una coreografia nova amb la que aprendràs passos de diferents estils: Funky, Soul, Rock&Roll, Bollywood, Swing, Hip Hop…

BALLS LLATINS

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia aprendràs passos de diferents ritmes llatins: Salsa, Cha Cha Cha, Bachata, Merengue, Raggaeton, Samba, Cumbia… amb els que seràs capaç de ballar una coreografia.

Sigues l’enveja de tothom a la Festa Major!

Subscripció a Salut i Benestar

Com a soci inscrit a Salut i Benestar Online podràs seguir totes les classes de Gimnàstica Correctiva i Stretching/Estiraments en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Gimnàstica Correctiva
 • Dimarts 19:30 : Stretching / Estiraments
 • Dimecres 20:30 : Stretching / Estiraments
 • Dijous 19:00 : Gimnàstica Correctiva

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

STRETCHING/ESTIRAMENTS

Alguna vegada t’has escoltat lamentant-te “jo podia fer això de jove…”? Amb el temps tots perdem agilitat i és cosa nostra mantenir-la.

A les classes d’Stretching faràs exercicis d’estiraments senzills i suaus amb els que guanyaràs elasticitat, aprendràs a relaxar-te i, sobretot, et trauràs de sobre aquestes maleïdes contractures!! A què estàs esperant?

GIMNÀSTICA CORRECTIVA

T’has plantejat mai perquè et fan mal les cervicals o les lumbars? Perquè tens dolorit el genoll o cada dos per tres et torces el turmell?

A les classes de Gimnàstica Correctiva utilitzem diferents tècniques per ensenyar-li al teu cos a moure’s correctament. Tonificaràs els músculs i els ensenyaràs a estirar-se i relaxar-se, posant-te en forma i aprenent a cuidar del teu cos per evitar contractures i lesions. I sobretot, en el cas que ja les tinguis, enfortiràs el teu cos per a que no et facin mal i guanyis qualitat de vida.