Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Espai del Soci i Aplicació per a mòbils

En un curs ple de novetats, des de Sant Andreu Pas a Pas us presentem l’Espai del Soci i l’aplicació de Sant Andreu Pas a Pas.

Què és l’Espai del Soci?

L’Espai del soci és el lloc des d’on tots els socis podreu veure tota la informació rellevant de l’associació. Informació general sobre esdeveniments, projectes, activitats, el dia del soci… I també la informació sobre les activitats regulars o trimestrals que realitzes a l’associació: horaris, notes, videos de classes…

Com puc entrar a l’espai del soci?

Per entrar a l’Espai del Soci, només cal que entris a la nostra web i al costat del menú, a continuació de la cistella de la compra, trobaràs un botó com aquest que et portarà a l’entrada de l’espai del soci on hauràs de posar el teu correu i la contrasenya (si no la recordes, o és el primer com que hi entres, clica a Has olvidado la contraseña per reinicialitzar-la):

I l’Aplicació per a mòbils?

L’aplicació per a mòbils de Pas a Pas, és l’app Kydemy on podràs entrar amb el teu correu i contrasenya (igual que a l’espai del soci) i entraràs directament a l’Espai del Soci de Sant Andreu Pas a Pas, però des de l’aplicació (disponible per a Android i iPhone).

Descarrega-te-la a continuació:

  

Què hi trobaràs a l’Espai del Soci i a l’App?

D’una banda trobaràs la informació del teu perfil, revisa que estigui tot correcte i no oblidis de penjar la teva foto!!!

També trobaràs les activitats a les que estàs apuntat, i notificacions importants

Si entres a dins de l’activitat, veuràs el detall de l’activitat. Amb l’horari, el professor, la informació de l’activitat, arxius com la normativa, i també els vídeos que us anirem penjant.

Vídeos: Dins de cada activitat us anirem penjant vídeos regularment:
  • Activitats de ball en parella: Trobareu els vídeos de les figures que aneu fent a classe, per poder consultar i practicar!

  • Activitats regulars: A les activitats de Zumba i Fitness, Ball Individual i Salut i Benestar, penjarem mensualment un enllaç a una classe gravada de la vostra modalitat d’activitat per tal que la pugueu realitzar els cops que vulgueu i quan vulgueu. I cada mes, renovarem la classe!