Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ball en parella en temps de COVID-19

A Sant Andreu Pas a Pas ja ho tenim tot a punt per a l’inici de les activitats de ball en parella. Tanquem inscripcions el 30 de setembre!!!

Aquest curs farem 3 tipus d’activitats de ball en parella:

 • Salsa: És l’activitat de ball en parella estrella! Tenim 3 nivells d’iniciació, un nivell intermig i un d’avançat. Amb diferents horaris, segons el nivell. No cal apuntar-se en parella.
 • Balls Llatins en Parella: Aquesta activitat està pensada per a qui no vol fer només un ball i vol tenir un ventall més ampli dels Balls Llatins. Farem Bachata, merengue i chahchachá. És un nivell d’iniciació, per tal que totohom pugui gaudir del ball sense estressar-se. No cal apuntar-se en parella.
 • Coreogràfic de Salsa: Aquesta activitat és per a parelles que ja portin temps ballant (recomanem un any com a mínim) i vulgui fer un pas més en el seu aprenentatge. Es treballen figures noves, interpretació musical, estil, compenetració amb la parella,… I tot es fa sobre una cançó que al final de l’activitat acabarem ballant amb la coreografia que han creat els nostres professors. És imprescindible apuntar-se en parella
Totes les activitats de ball en parella es poden fer de manera presencial o #desdecasa per streaming a través de la plataforma ZOOM.

 

Com seran les classes en temps de COVID-19?

Amb la nova normalitat, hem adaptat les sessions per poder continuar gaudint del ball i la música amb tota seguretat:

 • Totes les classes es podran fer #desdecasa, a través de la plataforma ZOOM, seguint la classe que s’estigui fent presencialment a Pas a Pas . Hem adaptat les nostres instal·lacions per poder veure i sentir la música i els professors de manera clara i entenedora.
 • Aforament limitat: A les classes presencials, hem limitat l’aforament de les activitats de ball en parella a un màxim de 5 parelles per classe per tenir més epai entre parelles.
 • Document d’autorresponsabilitat: Tots els participants a les activitats de ball en parella hauran de signar un document d’autorresponsabilitat on es compromenten a no assistir a classe presencialment en cas que tinguin símptomes compatibles amb la simptomatologia de la COVID-19.
 • Temperatura: Es prendrà la temperatura al entrar al local. En cas de febre, no es podrà realitzar l’activitat presencialment.
 • Mascareta: És imprescindible portar la mascareta ben posada a les zones comuns i també durant la classe. Recomanem mascareta quirúrgica nova per a cada classe.
 • Gel hidroalcohòlic: Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del local i també a classe per desinfectar les mans a l’entrada al local, al sortir de classe… i sempre que algú ho consideri oportú.
 • Espai individual per deixar les pertinences: Cada participant de l’activitat té un espai personalitzat per deixar les seves coses i que no es barregin amb les de la resta de participants.
 • Desinfecció i ventilació: Entre classe i classe la sala es ventila gràcies al sistema de ventilació forçosa que asegura la renovació de l’aire i es desinfecten els espais individuals per deixar les pertinences.

Tot i la situació que estem passant, les activitats que proposem com a activitats de ball en parella, es poden realitzar amb seguretat i amb una certa normalitat gràcies als protocols que seguim a les nostres instal·lacions. I en cas de preferir-ho, es poden seguir també #desdecasa!

Per a més informació, pots veure a continuació els detalls de cada una de les activitats de ball en parella:

Subscripció Zumba & Fitness

Com a soci inscrit a #desdecasa Zumba & Fitness Online podràs seguir totes les classes de Zumba, Urban Fit i Tonificació en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Zumba
 • Dimarts 20:30 : Zumba
 • Dimecres 20:45 :Urban Fit
 • Dijous 19:45 : Zumba

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA

Si vols fer cardio, perdre pes i guanyar força i resistència a ritme de balls llatins … Aquesta és la teva classe!

El programa d’Zumba® és una festa de condicionament físic vigoritzant, eficaç i fàcil de seguir. S’inspira en la música llatina per cremar calories mitjançant el ball i, actualment, ofereix alegria i salut a milions de persones.

URBAN FIT

Si t’agraden les classes de Zumba però vols ballar alguna cosa més que ritmes llatins…la teva classe és Urban Fit.

Una nova forma de fer cardio amb la música més actual de l’Hip Hop, R&B i clàssics del Funky, Disco i Pop de les últimes dècades que només trobaràs amb nosaltres!

Durant una hora ballaràs sense parar i acabaràs suant la samarreta!

TONIFICACIÓ

Les classes de Tonificació són el complement perfecte per acabar de posar-te en forma i enfortir musculatura amb un ambient distès i divertit.

Combinaràs exercicis de cardio i exercicis de força amb un pes/resistència extra( discs, manuelles, bandes elàstiques…) o amb el teu propi pes. Indispensable per “Operació Bikini”!!

Subscripció a Ball Individual

Com a soci inscrit a Ball Individual Online podràs seguir totes les classes de Zumba Gold, Pas a Pas Mix y Balls Llatins en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 18:30 : Zumba Gold
 • Dimarts 18:30 : Pas a Pas Mix
 • Dimecres 18:30 : Zumba Gold
 • Dijous 18:30 : Balls Llatins

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA GOLD

T’agradaria fer Zumba però no t’atreveixes perquè creus que és massa intens per a tu?? No et preocupis, Zumba Gold és el que busques!!

Una classe amb la que et posaràs en forma mentre et diverteixes sense parar de ballar. Pensada per la gent que fa temps que no fa esport, ha patit alguna lesió o, simplement, vol muntar-se una festa online a casa.

PAS A PAS MIX

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia faràs una coreografia nova amb la que aprendràs passos de diferents estils: Funky, Soul, Rock&Roll, Bollywood, Swing, Hip Hop…

BALLS LLATINS

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia aprendràs passos de diferents ritmes llatins: Salsa, Cha Cha Cha, Bachata, Merengue, Raggaeton, Samba, Cumbia… amb els que seràs capaç de ballar una coreografia.

Sigues l’enveja de tothom a la Festa Major!

Subscripció a Salut i Benestar

Com a soci inscrit a Salut i Benestar Online podràs seguir totes les classes de Gimnàstica Correctiva i Stretching/Estiraments en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Gimnàstica Correctiva
 • Dimarts 19:30 : Stretching / Estiraments
 • Dimecres 20:30 : Stretching / Estiraments
 • Dijous 19:00 : Gimnàstica Correctiva

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

STRETCHING/ESTIRAMENTS

Alguna vegada t’has escoltat lamentant-te “jo podia fer això de jove…”? Amb el temps tots perdem agilitat i és cosa nostra mantenir-la.

A les classes d’Stretching faràs exercicis d’estiraments senzills i suaus amb els que guanyaràs elasticitat, aprendràs a relaxar-te i, sobretot, et trauràs de sobre aquestes maleïdes contractures!! A què estàs esperant?

GIMNÀSTICA CORRECTIVA

T’has plantejat mai perquè et fan mal les cervicals o les lumbars? Perquè tens dolorit el genoll o cada dos per tres et torces el turmell?

A les classes de Gimnàstica Correctiva utilitzem diferents tècniques per ensenyar-li al teu cos a moure’s correctament. Tonificaràs els músculs i els ensenyaràs a estirar-se i relaxar-se, posant-te en forma i aprenent a cuidar del teu cos per evitar contractures i lesions. I sobretot, en el cas que ja les tinguis, enfortiràs el teu cos per a que no et facin mal i guanyis qualitat de vida.