Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ball en parella en temps de COVID-19

A Sant Andreu Pas a Pas ja ho tenim tot a punt per a l’inici de les activitats de ball en parella. Tanquem inscripcions el 30 de setembre!!!

Aquest curs farem 3 tipus d’activitats de ball en parella:

 • Salsa: És l’activitat de ball en parella estrella! Tenim 3 nivells d’iniciació, un nivell intermig i un d’avançat. Amb diferents horaris, segons el nivell. No cal apuntar-se en parella.
 • Balls Llatins en Parella: Aquesta activitat està pensada per a qui no vol fer només un ball i vol tenir un ventall més ampli dels Balls Llatins. Farem Bachata, merengue i chahchachá. És un nivell d’iniciació, per tal que totohom pugui gaudir del ball sense estressar-se. No cal apuntar-se en parella.
 • Coreogràfic de Salsa: Aquesta activitat és per a parelles que ja portin temps ballant (recomanem un any com a mínim) i vulgui fer un pas més en el seu aprenentatge. Es treballen figures noves, interpretació musical, estil, compenetració amb la parella,… I tot es fa sobre una cançó que al final de l’activitat acabarem ballant amb la coreografia que han creat els nostres professors. És imprescindible apuntar-se en parella
Totes les activitats de ball en parella es poden fer de manera presencial o #desdecasa per streaming a través de la plataforma ZOOM.

 

Com seran les classes en temps de COVID-19?

Amb la nova normalitat, hem adaptat les sessions per poder continuar gaudint del ball i la música amb tota seguretat:

 • Totes les classes es podran fer #desdecasa, a través de la plataforma ZOOM, seguint la classe que s’estigui fent presencialment a Pas a Pas . Hem adaptat les nostres instal·lacions per poder veure i sentir la música i els professors de manera clara i entenedora.
 • Aforament limitat: A les classes presencials, hem limitat l’aforament de les activitats de ball en parella a un màxim de 5 parelles per classe per tenir més epai entre parelles.
 • Document d’autorresponsabilitat: Tots els participants a les activitats de ball en parella hauran de signar un document d’autorresponsabilitat on es compromenten a no assistir a classe presencialment en cas que tinguin símptomes compatibles amb la simptomatologia de la COVID-19.
 • Temperatura: Es prendrà la temperatura al entrar al local. En cas de febre, no es podrà realitzar l’activitat presencialment.
 • Mascareta: És imprescindible portar la mascareta ben posada a les zones comuns i també durant la classe. Recomanem mascareta quirúrgica nova per a cada classe.
 • Gel hidroalcohòlic: Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del local i també a classe per desinfectar les mans a l’entrada al local, al sortir de classe… i sempre que algú ho consideri oportú.
 • Espai individual per deixar les pertinences: Cada participant de l’activitat té un espai personalitzat per deixar les seves coses i que no es barregin amb les de la resta de participants.
 • Desinfecció i ventilació: Entre classe i classe la sala es ventila gràcies al sistema de ventilació forçosa que asegura la renovació de l’aire i es desinfecten els espais individuals per deixar les pertinences.

Tot i la situació que estem passant, les activitats que proposem com a activitats de ball en parella, es poden realitzar amb seguretat i amb una certa normalitat gràcies als protocols que seguim a les nostres instal·lacions. I en cas de preferir-ho, es poden seguir també #desdecasa!