Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

L'ASSOCIACIÓ

Som una entitat sense ànim de lucre que persegueix fomentar el desenvolupament de les persones a través del seu temps de lleure. 

Apostem pel foment de la cultura, l’esport i les activitats lúdiques perquè les persones gaudeixin d’una bona salut física, mental i emocional.

Oferim varietat d’activitats i tallers als socis de l’entitat per fer possible el seu benestar i desenvolupament personal. 

Desenvolupem projectes en col·laboració amb altres entitats i col·lectius perquè tothom pugui gaudir del seu temps de lleure.

QUÈ OFERIM ALS NOSTRES SOCIS

Activitats regulars :

Oferim una àmplia varietat d’activitats per posar en valor el temps de lleure com a part de la salut de les persones. Actualment disposem de diferents grups d’activitats que podem resumir com:

 • Zumba i Fitness
 • Ball individual
 • Salut i Benestar
 • Balls en parella
 • Balls infantils

Activitats puntuals trimestrals gratuïtes:

Organitzem activitats culturals, esportives i lúdiques en cap de setmana a la seu de l’associació. També realitzem tallers monogràfics complementaris a les activitats regulars que es realitzen normalment. Els socis hauran d’apuntar-se i reservar la seva plaça de forma gratuïta.

Sortides, excursions i tallers fora de la seu:

L’Associació organitzarà activitats puntuals fora de la seu. Els socis podran unir-se a un preu especial de soci. Podran portar amics i familiars a preu de “no socis”.
– Teatre
– Cinema
– Visites a museus
– Jornades esportives
– Jornades gastronòmiques

Organització i participació en esdeveniments i projectes de col·lectius:

L’Associació desenvoluparà:
– Esdeveniments i activitats al carrer vinculades a dates importants per a l’associació (Aniversari, Dia de la Dansa, Festival infantil, …) I dates importants per a Sant Andreu (Festes del Comerç, Festes Sant Andreu, Cavalcada de reis, Carnaval, Sant Jordi …). Els socis que vulguin, poden participar activament en l’organització i execució dels esdeveniments.
– Projectes col·laboratius amb altres entitats, principalment de Sant Andreu, per aconseguir el nostre objectiu: Fomentar la salut de les persones a través del seu temps de lleure. Els socis que vulguin, poden participar activament en l’organització i execució dels projectes. exemples:
– Campanya de micromecenatge per finançar la plaça a persones que estiguin en risc d’exclusió social.
– Tallers d’empoderament a dones en risc de ser maltractades.
– Campanya de recollida de joguines educatives per posar en valor l’aprenentatge a través de el joc. Donació de les joguines a una entitat solidària.

Subscripció Zumba & Fitness

Com a soci inscrit a #desdecasa Zumba & Fitness Online podràs seguir totes les classes de Zumba, Urban Fit i Tonificació en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Zumba
 • Dimarts 20:30 : Zumba
 • Dimecres 20:45 :Urban Fit
 • Dijous 19:45 : Zumba

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA

Si vols fer cardio, perdre pes i guanyar força i resistència a ritme de balls llatins … Aquesta és la teva classe!

El programa d’Zumba® és una festa de condicionament físic vigoritzant, eficaç i fàcil de seguir. S’inspira en la música llatina per cremar calories mitjançant el ball i, actualment, ofereix alegria i salut a milions de persones.

URBAN FIT

Si t’agraden les classes de Zumba però vols ballar alguna cosa més que ritmes llatins…la teva classe és Urban Fit.

Una nova forma de fer cardio amb la música més actual de l’Hip Hop, R&B i clàssics del Funky, Disco i Pop de les últimes dècades que només trobaràs amb nosaltres!

Durant una hora ballaràs sense parar i acabaràs suant la samarreta!

TONIFICACIÓ

Les classes de Tonificació són el complement perfecte per acabar de posar-te en forma i enfortir musculatura amb un ambient distès i divertit.

Combinaràs exercicis de cardio i exercicis de força amb un pes/resistència extra( discs, manuelles, bandes elàstiques…) o amb el teu propi pes. Indispensable per “Operació Bikini”!!

Subscripció a Ball Individual

Com a soci inscrit a Ball Individual Online podràs seguir totes les classes de Zumba Gold, Pas a Pas Mix y Balls Llatins en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 18:30 : Zumba Gold
 • Dimarts 18:30 : Pas a Pas Mix
 • Dimecres 18:30 : Zumba Gold
 • Dijous 18:30 : Balls Llatins

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

ZUMBA GOLD

T’agradaria fer Zumba però no t’atreveixes perquè creus que és massa intens per a tu?? No et preocupis, Zumba Gold és el que busques!!

Una classe amb la que et posaràs en forma mentre et diverteixes sense parar de ballar. Pensada per la gent que fa temps que no fa esport, ha patit alguna lesió o, simplement, vol muntar-se una festa online a casa.

PAS A PAS MIX

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia faràs una coreografia nova amb la que aprendràs passos de diferents estils: Funky, Soul, Rock&Roll, Bollywood, Swing, Hip Hop…

BALLS LLATINS

Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

Cada dia aprendràs passos de diferents ritmes llatins: Salsa, Cha Cha Cha, Bachata, Merengue, Raggaeton, Samba, Cumbia… amb els que seràs capaç de ballar una coreografia.

Sigues l’enveja de tothom a la Festa Major!

Subscripció a Salut i Benestar

Com a soci inscrit a Salut i Benestar Online podràs seguir totes les classes de Gimnàstica Correctiva i Stretching/Estiraments en directe amb la plataforma ZOOM.

Podràs connectar-te cada setmana a:

 • Dilluns 19:30 : Gimnàstica Correctiva
 • Dimarts 19:30 : Stretching / Estiraments
 • Dimecres 20:30 : Stretching / Estiraments
 • Dijous 19:00 : Gimnàstica Correctiva

I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

STRETCHING/ESTIRAMENTS

Alguna vegada t’has escoltat lamentant-te “jo podia fer això de jove…”? Amb el temps tots perdem agilitat i és cosa nostra mantenir-la.

A les classes d’Stretching faràs exercicis d’estiraments senzills i suaus amb els que guanyaràs elasticitat, aprendràs a relaxar-te i, sobretot, et trauràs de sobre aquestes maleïdes contractures!! A què estàs esperant?

GIMNÀSTICA CORRECTIVA

T’has plantejat mai perquè et fan mal les cervicals o les lumbars? Perquè tens dolorit el genoll o cada dos per tres et torces el turmell?

A les classes de Gimnàstica Correctiva utilitzem diferents tècniques per ensenyar-li al teu cos a moure’s correctament. Tonificaràs els músculs i els ensenyaràs a estirar-se i relaxar-se, posant-te en forma i aprenent a cuidar del teu cos per evitar contractures i lesions. I sobretot, en el cas que ja les tinguis, enfortiràs el teu cos per a que no et facin mal i guanyis qualitat de vida.