Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

L'ASSOCIACIÓ

Som una entitat sense ànim de lucre que persegueix fomentar el desenvolupament de les persones a través del seu temps de lleure. 

Apostem pel foment de la cultura, l’esport i les activitats lúdiques perquè les persones gaudeixin d’una bona salut física, mental i emocional.

Oferim varietat d’activitats i tallers als socis de l’entitat per fer possible el seu benestar i desenvolupament personal. 

Desenvolupem projectes en col·laboració amb altres entitats i col·lectius perquè tothom pugui gaudir del seu temps de lleure.

QUÈ OFERIM ALS NOSTRES SOCIS

Activitats regulars :

Oferim una àmplia varietat d’activitats per posar en valor el temps de lleure com a part de la salut de les persones. Actualment disposem de diferents grups d’activitats que podem resumir com:

  • Zumba i Fitness
  • Ball individual
  • Salut i Benestar
  • Balls en parella
  • Balls infantils

Activitats puntuals trimestrals gratuïtes:

Organitzem activitats culturals, esportives i lúdiques en cap de setmana a la seu de l’associació. També realitzem tallers monogràfics complementaris a les activitats regulars que es realitzen normalment. Els socis hauran d’apuntar-se i reservar la seva plaça de forma gratuïta.

Sortides, excursions i tallers fora de la seu:

L’Associació organitzarà activitats puntuals fora de la seu. Els socis podran unir-se a un preu especial de soci. Podran portar amics i familiars a preu de “no socis”.
– Teatre
– Cinema
– Visites a museus
– Jornades esportives
– Jornades gastronòmiques

Organització i participació en esdeveniments i projectes de col·lectius:

L’Associació desenvoluparà:
– Esdeveniments i activitats al carrer vinculades a dates importants per a l’associació (Aniversari, Dia de la Dansa, Festival infantil, …) I dates importants per a Sant Andreu (Festes del Comerç, Festes Sant Andreu, Cavalcada de reis, Carnaval, Sant Jordi …). Els socis que vulguin, poden participar activament en l’organització i execució dels esdeveniments.
– Projectes col·laboratius amb altres entitats, principalment de Sant Andreu, per aconseguir el nostre objectiu: Fomentar la salut de les persones a través del seu temps de lleure. Els socis que vulguin, poden participar activament en l’organització i execució dels projectes. exemples:
– Campanya de micromecenatge per finançar la plaça a persones que estiguin en risc d’exclusió social.
– Tallers d’empoderament a dones en risc de ser maltractades.
– Campanya de recollida de joguines educatives per posar en valor l’aprenentatge a través de el joc. Donació de les joguines a una entitat solidària.