Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Descobreix l'aplicació per a mòbils i L'ESPAI DEL SOCI

Des de la app de Pas a Pas o des de la web entrareu a l’espai del soci.

Què és l’Espai del Soci?

L’Espai del soci és el lloc des d’on tots els socis podreu veure tota la informació rellevant de l’associació. Informació general sobre esdeveniments, projectes, activitats, el dia del soci… I també la informació sobre les activitats regulars o trimestrals que realitzes a l’associació: horaris, notes, videos de classes…

I sobretot, és des d’on podreu entrar a les classes online que estigueu apunats

Com puc entrar a l’espai del soci?

Per entrar a l’Espai del Soci, només cal que entris a la nostra web i al menú hi veuràs l’opció de l’espai del soci. Des d’allà podràs accedir a la informació de les teves subscripcions i també a la plataforma amb l’accés a les classes online. 

Per entrar a les classes online hauràs de posar el teu correu i la contrasenya (si no la recordes, o és el primer com que hi entres, clica a Has olvidado la contraseña per reinicialitzar-la):

I l’Aplicació per a mòbils?

L’aplicació per a mòbils de Pas a Pas, és l’app Kydemy on hi trobaràs tota la informació sobre les teves classes, activitats i també podràs accedir a les classes online des del teu telèfon mòbil o tauleta 

La tens disponible per a Android i iPhone.

Descarrega-te-la a continuació:

  

Què hi trobaràs a l’App?

D’una banda trobaràs la informació del teu perfil, revisa que estigui tot correcte i no oblidis de penjar la teva foto!!!

També trobaràs les activitats a les que estàs apuntat, i notificacions importants

Si entres a dins de l’activitat, veuràs el detall de l’activitat. Amb l’horari, el professor, la informació de l’activitat, arxius com la normativa, els vídeos que us anirem penjant, i si l’activitat també té classes online, podràs accedir-hi des d’aquí.

Vídeos: Dins de cada activitat us anirem penjant vídeos regularment:
  • Activitats de ball en parella: Trobareu els vídeos de les figures que aneu fent a classe, per poder consultar i practicar!

  • Activitats regulars: A les activitats de Zumba i Fitness, Ball Individual i Salut i Benestar, penjarem mensualment un enllaç a una classe gravada de la vostra modalitat d’activitat per tal que la pugueu realitzar els cops que vulgueu i quan vulgueu. I cada mes, renovarem la classe!

Tutorials per entrar a les classes online:

A continuació podeu veure uns videotutorials de com accedir a les classes online.

Per accedir a les classes online és necessari descarregar-se l’aplicació Zoom i entrar amb un compte de Zoom.

En els tutorials podreu veure primer com descarregar i entrar a Zoom, i a continuació com podeu entrar a la plataforma Kydemy de d’on podreu accedir a les classes online.

Si entreu a les classes online des d'un ordinador:
Si entreu a les classes online des d'un dispositu Android:
Si entreu a les classes online des d'un iPhone o iPad: