Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

ACTIVITATS AMB BECA A SANT ANDREU PAS A PAS

En moments com els que vivim, on la incertesa, la desil·lusió i l’ansietat pel més bàsic està a l’ordre del dia, ens veiem amb l’obligació i la necessitat d’aportar el nostre granet de sorra i compartir alegria amb els que més ho necessiten.

Creiem que la nostra tasca és més important que mai perquè l’alegria, la il·lusió, compartir moments amb altres persones i cuidar-se a un mateix no té un valor econòmic però val molt.

Hem passat i passarem moments molt complicats, però gràcies al suport de persones que han cregut en el projecte, podem seguir aquí fent la nostra tasca. Ara ens toca a nosaltres:

Engeguem el primer projecte solidari com a associació i oferim 5 places becades per a que infants i joves puguin venir a fer activitats amb nosaltres:

 • 2 places per a ZumbaKids de 1r-6è de primària
 • 3 places per a Zumba Joves de ESO i Batxillerat

 

Qui es pot beneficiar d’una beca? Quins són els criteris que ha de complir una família per accedir a una beca?

Les beques estan destinades a famílies amb situacions socioeconòmiques vulnerables i que ho puguin acreditar (progenitors perceptors de prestacions d’atur, subsidis, informe serveis socials, beneficiaris de beca menjador, entre altres situacions).

També estan incloses situacions familiars excepcionals per l’efecte del COVID-19: progenitors en ERTO i treballadors/es autònoms amb disminució d’ingressos (cal documentar els casos).

L’atorgament mitjà d’una beca és aproximadament de 70% però pot arribar a cobrir fins al 100% del preu de l’activitat.

 

Com demanar una beca?

Demanar una beca és tan senzill com seguir aquests passos:

 • Escull una de les nostres activitats amb plaça becada.
 • Fes la teva sol·licitud a plaça de les activitats amb beca omplint el següent formulari o bé directament a la nostra recepció. En qualsevol dels dos casos, indica’ns que sol·liciteu una plaça becada perquè us puguem informar de la documentació a aportar.
 • Si sol·licites una beca, no et caldrà pagar res fins que sàpigues si t’atorguem la beca o no.
 • Una vegada feta la sol·licitud i presentada la documentació, la validarem en 48 hores i et confirmarem l’import cobert per la beca.

  Vull sol·licitar una beca per a la següent activitat:

  ZumbaKids (1r-6è de primària)Zumba Joves (ESO i Batxillerat)

  Dades de l'alumne

  Persona de contacte

  Període de sol·licitud

  Del 19 d’octubre de 2020 al 13 de novembre de 2020

  Condicions per mantenir una beca:

  La beca finalitzarà en el moment que finalitzi el curs escolar.

  Es pot finalitzar la beca abans de temps pels següents motius:

  • A partir de la 3 falta d’assistència injustificada de l’infant o jove.
  • Per baixa de l’activitat de l’infant o jove.
  • Perquè la família becada deixi d’estar en situació de vulnerabilitat i renuncií a la beca per deixar-la disponible a una altra família en llista d’espera.

  Subscripció Zumba & Fitness

  Com a soci inscrit a #desdecasa Zumba & Fitness Online podràs seguir totes les classes de Zumba, Urban Fit i Tonificació en directe amb la plataforma ZOOM.

  Podràs connectar-te cada setmana a:

  • Dilluns 19:30 : Zumba
  • Dimarts 20:30 : Zumba
  • Dimecres 20:45 :Urban Fit
  • Dijous 19:45 : Zumba

  I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

  La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

  ZUMBA

  Si vols fer cardio, perdre pes i guanyar força i resistència a ritme de balls llatins … Aquesta és la teva classe!

  El programa d’Zumba® és una festa de condicionament físic vigoritzant, eficaç i fàcil de seguir. S’inspira en la música llatina per cremar calories mitjançant el ball i, actualment, ofereix alegria i salut a milions de persones.

  URBAN FIT

  Si t’agraden les classes de Zumba però vols ballar alguna cosa més que ritmes llatins…la teva classe és Urban Fit.

  Una nova forma de fer cardio amb la música més actual de l’Hip Hop, R&B i clàssics del Funky, Disco i Pop de les últimes dècades que només trobaràs amb nosaltres!

  Durant una hora ballaràs sense parar i acabaràs suant la samarreta!

  TONIFICACIÓ

  Les classes de Tonificació són el complement perfecte per acabar de posar-te en forma i enfortir musculatura amb un ambient distès i divertit.

  Combinaràs exercicis de cardio i exercicis de força amb un pes/resistència extra( discs, manuelles, bandes elàstiques…) o amb el teu propi pes. Indispensable per “Operació Bikini”!!

  Subscripció a Ball Individual

  Com a soci inscrit a Ball Individual Online podràs seguir totes les classes de Zumba Gold, Pas a Pas Mix y Balls Llatins en directe amb la plataforma ZOOM.

  Podràs connectar-te cada setmana a:

  • Dilluns 18:30 : Zumba Gold
  • Dimarts 18:30 : Pas a Pas Mix
  • Dimecres 18:30 : Zumba Gold
  • Dijous 18:30 : Balls Llatins

  I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

  La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

  ZUMBA GOLD

  T’agradaria fer Zumba però no t’atreveixes perquè creus que és massa intens per a tu?? No et preocupis, Zumba Gold és el que busques!!

  Una classe amb la que et posaràs en forma mentre et diverteixes sense parar de ballar. Pensada per la gent que fa temps que no fa esport, ha patit alguna lesió o, simplement, vol muntar-se una festa online a casa.

  PAS A PAS MIX

  Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

  Cada dia faràs una coreografia nova amb la que aprendràs passos de diferents estils: Funky, Soul, Rock&Roll, Bollywood, Swing, Hip Hop…

  BALLS LLATINS

  Si el ritme et corre per les venes però no t’agrada que t’escalfin el cap amb tècnica, aquestes són les teves classes!!

  Cada dia aprendràs passos de diferents ritmes llatins: Salsa, Cha Cha Cha, Bachata, Merengue, Raggaeton, Samba, Cumbia… amb els que seràs capaç de ballar una coreografia.

  Sigues l’enveja de tothom a la Festa Major!

  Subscripció a Salut i Benestar

  Com a soci inscrit a Salut i Benestar Online podràs seguir totes les classes de Gimnàstica Correctiva i Stretching/Estiraments en directe amb la plataforma ZOOM.

  Podràs connectar-te cada setmana a:

  • Dilluns 19:30 : Gimnàstica Correctiva
  • Dimarts 19:30 : Stretching / Estiraments
  • Dimecres 20:30 : Stretching / Estiraments
  • Dijous 19:00 : Gimnàstica Correctiva

  I si et ve de gust fer classe en qualsevol altre horari, no pateixis! També tens accés a classes gravades.

  La millor forma de saber si t’agrada una classe és provant-la, però aquí et fem una breu descripció per si vols saber més:

  STRETCHING/ESTIRAMENTS

  Alguna vegada t’has escoltat lamentant-te “jo podia fer això de jove…”? Amb el temps tots perdem agilitat i és cosa nostra mantenir-la.

  A les classes d’Stretching faràs exercicis d’estiraments senzills i suaus amb els que guanyaràs elasticitat, aprendràs a relaxar-te i, sobretot, et trauràs de sobre aquestes maleïdes contractures!! A què estàs esperant?

  GIMNÀSTICA CORRECTIVA

  T’has plantejat mai perquè et fan mal les cervicals o les lumbars? Perquè tens dolorit el genoll o cada dos per tres et torces el turmell?

  A les classes de Gimnàstica Correctiva utilitzem diferents tècniques per ensenyar-li al teu cos a moure’s correctament. Tonificaràs els músculs i els ensenyaràs a estirar-se i relaxar-se, posant-te en forma i aprenent a cuidar del teu cos per evitar contractures i lesions. I sobretot, en el cas que ja les tinguis, enfortiràs el teu cos per a que no et facin mal i guanyis qualitat de vida.